Výčepní zařízení PYGMY 25/K Green Line + Dárek zdarma
Kód: 04_PY25KSouvisející produkty
Detailní popis produktu
- Pivní chlazení PYGMY 25/K Green Line je určeno k profesionálnímu chlazení, stáčení a podávání kvalitně vychlazeného piva v domácím prostředí a menších zahradních party.
- PYGMY 25/K Green Line svým výkonem 20-25 l/hod. a malými rozměry 160 × 270 × 340 mm tvoří špičku mezi domácími stolními chladiči.
- Chladící výkon 20-25 l/hod, maximální 30l/hod. (40-60 kvalitně vychlazených piv během jedné hodiny).Moderní kompresorová chladící jednotka Lindr, využívá vstupní energii k přímému převodu na chlad a tím zaručuje minimální energetickou náročnost a kvalitně vychlazené pivo. Thermo blok s vysokou energetickou kapacitou je připraven k výdeji dobře vychlazeného piva již během 2-4 min. po zapnutí přístroje. Pokud je termostat v poloze max. thermoblok dokáže akumulovat velké množství energie, které lze využít při výdeji až pěti kvalitně vychlazených piv v řadě za sebou. Doba potřebná k energetické akumulaci je cca 10 min.
- Chladící technologie Lindr je o 45% výkonější než její elektrický příkon. Chladič je vybaven dochlazovaným výčepním kohoutem, který zajišťuje kvalitně vychlazené i malé množství prvního piva.
- Toto chlazení na pivo je vybaveno systémem tichého vestavěného, velice kvalitního, vzduchového kompresoru, který obsahuje tlumič a molekulový filtr nasávaného vzduchu.
- Vzduchový systém je plně automatický a nastaven na pracovní tlak 2,4 bar.
- Použité materiály splňují nejvyšší požadavky hygienických norem a jsou zárukou dlouhé životnosti tohoto chlazení piva.
- Výčepní zařízení řady PYGMY a PYGMY /K byly označeny odbornou veřejností jako výčepní technika do 25 l/hod. s nejlepším poměrem ceny-výkonu-kvality-rozměru
POZOR! Pro používání tohoto pivního chlazení je nutné mít příslušenství (naražeč, hadice apod.)
Pro nákup kompletní sestavy včetně příslušenství klikněte ZDE
Doplňkové parametry
Kategorie: | ... s kompresorem |
---|---|
Záruka: | 24 měsíců |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.